Äänestys ekstrasta!

(Muistakaa lukea yhtä postausta alempaa uusin osa!)

Osa 1.10 lähestyy, ja sen kunniaksi ilmestyy perinteiseen tapaan EKSTRA! Minulla on kaksi vaihtoehtoa ekstran aiheelle, ja esittelen ne nyt teille:

Making of DLT-aiheinen ekstra sisältäisi yksityiskohtaista kerrontaa siitä, miten teen tätä tarinaa, miten kirjoitan, suunnittelen, kuvaan, lavastan ja niin edelleen. Pääsisitte kurkkaamaan lavasteiden taakse, näkisitte koko prosessin aina suunnitteluvaiheesta Bloggeriin postaamiseen saakka. Tämä ekstra olisi tekstipainotteinen, kuvia olisi jonkin verran.

The time before he became one of the world's unseen-aiheinen ekstra kertoisi Vincentin nuoruudesta ja tämän viettämästä ajasta järjestön hoivissa ennen kuin Vincent päätyi itse ylläpitämään omaa järjestöään. Kehittelisin tähän teille historiaa, näyttäisin uusia hahmoja. Tämän ekstran tekemiseen menisi todennäköisesti kauemmin aikaa. Ekstra olisi kuvapainotteinen, muiden osien kaltainen.

Nyt äänestetään siis siitä, kumpi ekstra julkaistaan nyt osassa 1.10. Se ekstra, joka häviää äänestyksen, julkaistaan sitten seuraavan ekstran ollessa ajankohtainen. Eli saatte molemmat, mutta pääsette päättämään, kumpi tulee ensin! :)

Äänestys tapahtuu jättämällä kommentti tämän tekstin alle, ja äänestää voi aina osan 1.9 ilmestymiseen saakka!

- Irvis

EDIT 22.9.

Osa 1.9 ilmestyi juuri, joten äänestys on päättynyt! Voittaja on...... tidididii...

Making of DLT!