Pientä taukoilua

Vakilukijat ja muutkin ovat varmaan jo huomanneetkin, että julkaisutahti on hidastunut ja edellisen osan julkaisusta on kulunut jo tovi. Muutama ihminen tuossa kyselikin uuden osan perään ja sen lupasin viikolle 5, mutta nyt näyttää siltä, että joudun perumaan lupaukseni, mitä pyydän todella nöyrästi anteeksi. Pyrin aina pitämään lupaukseni deadlineista, ja sitä suuremmalla syyllä hävettää ilmoittaa, että uutta osaa tuskin tänään tulee.

Mulla on tällä hetkellä henkilökohtaisista syistä aika paljon stressiä, ja puolueettoman arvioijani mukaan se näkyy myös tekstissä. Jotta jaksan kaiken tehdä ja alan saamaan luettavaa tekstiä aikaan, taakkaa on toistaiseksi kevennettävä. Siksi siis ilmoitan, että DLT on tauolla pisimmillään 25.2. saakka. Vähimmäistaukoiluaikaa en osaa teille antaa, saattaa olla, että taukoilen viikon, voi olla, että kaksi. Viimeistään 25.2. alan kuitenkin tosissani työstämään osaa ja julkaisen sen kuun vaihteessa. Tällöin pitäisi olla suurin rumba ohi, siinä on lisäksi pari päivää aikaa palautua ja saada elämää järjestykseen.

Mä myös etsin tämän tauon aikana kadonnutta inspiraatiotani, luultavasti käännän täysin kelkkaa jo tekemieni suunnitelmien suhteen ja muutan DLT:n tulevia juonenkäänteitä kasvattaakseni innostusta. Missään nimessä inspiraatio ei ole siinä määrin kateissa, että DLT loppuisi, sen voin kyllä täysin sydämin sanoa. Suoraan sanottuna rakastan tämän tarinan kirjoittamista niin paljon, että en voisi kuvitellakaan lopettavani kesken.

Tähän loppuun haluan vielä pyytää uudelleen anteeksi sitä, ettei luvattua osaa tänään julkaistu. Lisäksi kiitokset kaikille lukijoille, etenkin heille, jotka ymmärtävät tilanteen ja jaksavat odottaa. Tauosta huolimatta pysyn täällä tavoitettavissa, luen kommentit ja vastaan niihin, eli mihinkään en ole katoamassa.

Hyvitykseksi jotain päivän piristystä, joka nauratti ainakin allekirjoittanutta edellisen osan kuvauksissa. Victor ja Susie saivat nimittäin astetta uhkaavampia häälahjoja rajan takaa. :)


(Ei, Nicholas ei herää henkiin, en vain ole jaksanut vielä herraa poistaa pelistä.)

Nähdään toivon mukaan pian uuden osan merkeissä!

- Irvikissa