Huonoja uutisia + ekstra-asiaa


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa; lastaan tuetulla ranteella ei kirjoiteta hetkeen. Tai no, kirjoitetaan, koska opintojeni myötä on pakko, mutta jotta en päädy leikkauspöydälle tms, niin DLT on jäähyllä. En osaa sanoa, kuinka kauan, mutta ainakaan tänään tai huomenna tuskin työstän uutta osaa yhtään, joten uuden osan julkaisu poikkeaa nyt totutusta julkaisutahdista.

(Tässä vaiheessa pyydän anteeksi mahdollisia kirjoitusvirheitä tai huonoja lauserakenteita, pyrin kirjoittamaan asiani edellämainitusta syystä lyhyesti, ja rannetuki hieman rajoittaa näppäimistön käyttöä...)

Pyrin kuitenkin pitämään aivotoiminnan De Luca Trilogyn osalta liikkeessä, ja jotta emme puhuisi vain huonoista uutisista, kerron, että olen miettinyt taas ekstraa. Aikaisemmin lupasin, että se Vincentin nuoruudesta kertova ekstra olisi seuraavana vuorossa, mutta perun puheeni, koska olen suunnitellut DLT:lle myös kakkososaa, joka kertoisi vain ja ainoastaan Vincentin vaiheista ennen tämän tarinan alkua. Sitä ekstraa ei siis tule, mutta hyvittääkseni tämän kysyn, olisiko teillä lukijoilla ekstra-ideoita? Itse olen miettinyt, jospa saisin vaikkapa otettua videota DLT:n lavasteista ja julkaisisin videon tänne, mutta ajatus on kaatunut, kun en ole löytänyt kunnollista screen capture -ohjelmaa ilman viruksia...

Eli on teidän aikanne toivoa! Millaista ekstraa juuri te kaipaisitte?

Ystävällisin terveisin ja pakastevihannespussia ranteeseen viritellen,

Irvis