Hyviä uutisia ja äänestys ekstrasta!

Terve taas! Sellanen ilouutinen, että ranne on jo pari päivää ollut ilman lastaa ja hyvinkin nähtävästi jännetuppitulehdus vältettiin :D Alan huomenna illalla kirjoittelemaan tosissani ja edistämään seuraavaa osaa, se saataneen ulos ensi viikolla. Tekemistä hidastaa vähän eräs kouluprojekti, jolle pitäisi myös raivata aikaa vapaa-ajalta ja DLT:ltä...

Mutta siis joo. Edellisessä postauksessa pyysin teitä kertomaan mahdollisia ekstratoiveita. Valitettavasti osan toiveista jouduin hylkäämään kommenteissa kertomastani syystä; olen ideoinut tämän tarinan jälkeen DLT:lle kakkososaa, joka tulisi kertomaan Vincentin nuoruudesta. Toistoa välttääkseni en voi mennä kauhean pitkälle kertomaan esimerkiksi joidenkin hahmojen menneisyyksistä. Kaikki muut toiveet otin huomioon, paitsi ne pari toivetta, jotka olivat ristiriidassa DLT II:n kanssa. :) Joukossa on myös yksi oma ideani!

Tässä siis äänestystä varten jonkunlainen nimi ja numero idealle ja siihen sitten suoraan kommenteista tai omasta päästäni poimittu selvennys. Äänestys tapahtuu kommentoimalla tämän postauksen alle siten, että viidestä vaihtoehdosta saa äänestää maksimissaan KOLMEA laittamalla ne paremmuusjärjestykseen!

Eli saa äänestää vain yhtä, jos haluaa. Saa myös äänestää kahta, mutta silloin on kerrottava, kumpaa niistä ENEMMÄN haluaa. Jos äänestää kolmea, niin silloinkin asetetaan vaihtoehdot paremmuusjärjestykseen!

Kaikki ymmärretty? Sitten äänestämään! :)

VAIHTOEHDOT

1. Hahmojen syntymisprosessi
"Mulla olis sellanen ideanpoikanen ekstroihin, että voisit vähän valoittaa hahmojen syntymisiä ja että onko niillä mm. esikuvia. Ja miten oot onnistunu tekemään niistä niin persoonallisia! :D"

2. Josh Bennett & Robert Blake
"Joku sellanen extra missä kerrot Joshin ja Blaken näkökulmista nyt ku Victor lähti."

3. Laura Smith
"Lauran elämä ennen Vincentiä?"

4. Hahmoanalyysi Vincentistä
"sellanen missä kerrot miten Vincent muuttui hahmona oman osuutensa aikana sun päässä ja sen mukaan pelissä"

5. Dennis Randall - elämäni rottana
Miten Randall päätyi pettämään järjestön ja liittymään Coruccien riveihin? Miten hänelle lopulta kävi?

EDIT 16.11. KLO 12:18: TÄMÄ ÄÄNESTYS EI OLE ENÄÄ VOIMASSA, KATSO SEURAAVA POSTAUS LÖYTÄÄKSESI UUDEN ÄÄNESTYKSEN.